Algemene informatie

De dak- en nokpannen van Simple-Rooftile zijn volledig vervaardigd uit HDPE, een van de meest duurzame kunststoffen. Simple-Rooftile is één van de enigen in Vlaanderen die werkt met dakpannen die voor 100% bestaan uit deze kunststof. De voordelen van deze kunststof zijn de brede inzetbaarheid, de lange levensduur, de lage kostprijs én de geringe milieuaantasting. De dakpanplaten van Simple-Rooftile kunnen perfect gerecycleerd worden tot een herbruikbare kunststof.

Verder zijn de kunststoffen dakpanplaten vochtafstotend, Uv-bestendig en zijn ze bestand tegen de grillen van moeder natuur.

 

Per vierkante meter heeft men 5 dakpanplaten nodig. Ze zijn snel en eenvoudig te plaatsen met nagels, schroeven of nietjes. Dankzij het lichte materiaal is een zware dakconstructie niet nodig, wat de simple-rooftiles ideaal maakt voor tuinhuisjes of afdaken.

 

De Simple-Rooftiles zijn verkrijgbaar in het zwart, terracotta of doorzichtig.

 

De Simple-Rooftiles worden verpakt per 2 m² (= 10 stuks). Het pakket wordt onmiddellijk verzonden of kan afgehaald worden op de Nanofstraat 78A te Diepenbeek tijdens de openingsuren.

Nokpannen  zijn los te verkrijgen
-
  • Facebook Clean